• Deborah Seymus

Daten in Antwerpen (vervolg)

Voorzichtig doopte ze haar tenen in het water. “If you want to check the temperature of the water, don’t even bother miss Chloe. I always carefully think of everything”, fluisterde hij haar toe. Ze stond nu met beide voeten in het water en liet zich voorzichtig zakken. De warmte deed haar goed, maar het was niet warm genoeg naar haar zin. Hij vroeg haar om hem aan te kijken. “Not hot enough I see”, zei hij.

Gauw sloeg ze haar ogen neer. Verdomme, hij kon alles raden. Het leek wel of hij haar gedachten kon lezen. Zou hij….? Nee, daar ging ze nu niet aan denken. Ze zakte weg in het water en liet zich meedrijven met haar mijmeringen. Op de achtergrond hoorde ze het album van Kings of Leon. Even keek ze naar links en zag ze hoe hij zich rustig ontdeed van zijn kleren. Traag en beheerst. Het leek hem niet te storen dat ze naar zijn lichaam staarde. En dat deed ze. Hij had een prachtig lichaam. Niet te gespierd, met net genoeg beharing. Zijn huid leek een paar dagen geleden met een soort olie ingesmeerd, waardoor zijn kleren soepel over zijn lichaam gleden. Zijn rug was getraind en vertoonde een dagelijks gebruik van zijn uithoudingsvermogen. De inspanning van daarnet had hem geen druppel zweet opgeleverd. Terwijl ze dit allemaal bekeek en bedacht, draaide hij zich om zonder dat ze het door had. Hij zette zich naast haar op de badkamervloer en dwong haar om in zijn ogen te kijken. Vervolgens vroeg hij haar beleefd of hij tegenover haar in het bad mocht plaats nemen. Met een schorre stem antwoordde ze ja.

Hij stapte met beide voeten in het bad, knielde op zijn hurken en duwde haar benen open om plaats voor zichzelf te maken. Terwijl hij dit deed, lieten zijn ogen de hare geen seconde los. Begerig groef zijn blik zich op haar lippen vast, om na vijf minuten neer te dalen op haar borsten. De nummers op zijn afspeellijst waren zorgvuldig gekozen en ze hadden eenzelfde tempo in ritme. De sfeer in de badkamer was rustig maar intens. Chloe liet zijn blik voor wat het was en sloot haar ogen. Af en toe voelde ze zijn hand over haar been strelen, of een zachte aanraking op haar buik. Na een half uur voelde ze hoe zijn handen de hare vastgrepen en haar dwongen recht te gaan zitten. Hij deed hetzelfde en nam haar gezicht in zijn handen. Vijf volle minuten staarde hij in haar ogen. Toen sloot hij ze en omvatte zijn lippen de hare. Het leek alsof haar longen in elkaar klapten en ze geen adem meer kreeg. Het duizelde in haar hoofd maar ze kon zijn lippen geen seconde loslaten. De intensiteit van de kus was zo hevig dat het leek alsof haar hele lichaam op elk moment kon ontploffen. Even snel als hij haar lippen kuste, liet hij ze nu ook weer los. Zijn ogen waren gitzwart en schoten vuur. Toch bleef hij ijzig kalm en leunde terug achterover. Hij sloot zijn ogen en zonk weg in gedachten. Ademloos staarde Chloe hem aan. Wie was dit? Waar kwam hij vandaan? Waarom had hij zoveel fysieke invloed op haar?

Het water begon koud te worden en hij vroeg haar om haar rug naar hem toe te draaien. Daarvoor moest ze recht staan en zich omdraaien. Terwijl ze dit deed volgde hij nauwkeurig de contouren van haar lichaam. “You are asthonishing”, prevelde hij. Ietwat gegeneerd liet ze zich in het water zakken en keerde ze haar rug naar hem toe. De zeep die hij gebruikte om haar te wassen noemde Thaiti. Het rook naar bloemen en kokos en nog veel meer van die lekkere dingen. Hij masseerde de zeep stevig in haar huid en schonk aan elk lichaamsdeel even veel aandacht. Geen enkel stukje huid sloeg hij over. Hij trok haar rug naar zich toe en spoelde zorgvuldig alle zeepresten weg. Weer draaide ze zich om zodat hij nu haar benen kon inzepen. Zijn vingers gleden steeds hoger en hoger, tot ze een seconde haar daar aanraakten. Chloe’s mond stond ondertussen een beetje open en ze genoot zichtbaar. Dat scheen hij wel op prijs te stellen. Hij boog zich voorover en fluisterde haar toe: “I only take my pleasure out of giving you pleasure”. Verbaasd deinsde ze naar achter. “Come here”, zei hij. Met een schuddende blik gaf ze te kennen dat ze bleef zitten waar ze zat. Dat was niet naar zijn wens. “Stand up, please, as I will dry your beautiful body”. Ietwat vertwijfeld stond ze maar op. Het water was koud en ze had dorst gekregen. Hij wikkelde haar in een handdoek en droogde haar lichaam van top tot teen af. Daarna deed hij hetzelfde met zijn eigen lichaam en weer viel het haar op hoe prachtig hij was. Een erg sterke kaaklijn, dikke zwarte wenkbrauwen, verschrikkelijk intense ogen en een prachtig gebouwd lichaam. Even liet ze haar blik zakken en werd ze met een schok herinnerd aan de grootte van zijn geslacht. Hoe was het toch mogelijk dat ze dit schepsel via Tinder had leren kennen?

Toen hij eenmaal klaar was met zijn rituelen, want daar leek het wel op, nam hij haar hand vast en begeleidde hij haar naar het bed. De lichten deed hij onderweg uit, buiten datgene wat op de lakens scheen. “Chloe.. I hope you will do as I say and be a good girl”, zei hij. Ze dacht nog net even voor hij haar op het bed drapeerde, wat een idioot. Na vijf seconden had ze al spijt dat ze dat dacht. Hij voelde even met zijn vingers of ze vochtig genoeg was om hem te ontvangen. Met een kleine glimlach op zijn gezicht richting het hare bevestigde dit. Traag bewoog hij zijn gezicht naar het hare en voor ze het wist stootte hij in één keer bij haar naar binnen. Automatisch boog ze haar benen naar boven en sloeg ze die rond zijn schouders om hem nog dieper te kunnen voelen. De blik in zijn ogen verraadde dat ze niet de enige was die dit voelde. De heftigheid van de eerste keer dat hij zichzelf in haar duwde bleef nazinderen, erger nog, het werd alleen maar beter. Plots omvatten zijn handen haar keel. Zachtjes drukte hij haar luchtpijp dicht. Met de seconden die verstreken voelde ze hoe haar ogen begonnen te tranen en ze uit alle macht naar lucht probeerde te happen. Toen hij dit zag drukte hij een beetje harder door. Ze voelde nu hoe alle lucht uit haar lichaam weg stroomde..

(wordt vervolgd)

#lovestory #antwerp #dating #lovestories #daten #sex #life #antwerpen

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven