• Deborah Seymus

Daten in Antwerpen (vervolg)

Chloe graaide met haar vingers in de kussens en voelde hoe ze stilletjes aan begon weg te zakken in een soort roes. Ze sloot haar ogen en liet zich meeslepen in de bubbel die steeds groter leek te worden. Vaag realiseerde ze zich dat hij nog steeds in haar was en hetzelfde ritme bleef aanhouden terwijl hij met zijn handen haar keel dicht kneep. Maar echt nadenken deed ze niet. Nog geen minuut later voelde ze hoe al haar spieren volledig ontspannen lagen onder hem. En juist op het moment dat ze dacht echt weg te zijn van de wereld liet hij los en dreef het tempo op. De ontlading was enorm.

Binnen de twee minuten kwam ze hijgend en schreeuwend klaar. Een overweldigend gevoel maakte zich van haar meester en het orgasme bleef duren tot hij ook met een luide kreun diep in haar kwam. Uitgeput voelde ze haar benen van hem afglijden en volledig loom begroef ze haar gezicht in zijn haar. Ze opende haar ogen traag en keek recht in de zijne, die nu twinkelden. Een tijdje bleven ze elkaar zo aanstaren terwijl hij een glimlach op zijn lippen probeerde te verbergen. Verbaasd liet ze zich in de kussens wegzakken en dommelde weg. Plots schrok ze wakker van de kletterende regen die op het dak ketste. Ze draaide zich om en voelde dat hij zich rond haar had geklemd en vredig lag te slapen. Chloe staarde een aantal minuten naar het plafond en probeerde zich voorzichtig te ontdoen van het warme lichaam dat haar knuffelend vast hield. Het stond in schril contrast met het bazige en afstandelijke gedrag dat hij normaal gezien vertoonde.

Ze schuifelde heen en weer en kon met moeite onder het dekbed vandaan geraken. Ze zette een thee en keek naar het gezicht dat voor haar lag. Helder zag ze het beeld van zijn ogen voor haar, en de manier waarop hij keek wanneer hij zich met haar bezig hield. Ze besefte ineens dat het lang geleden was dat ze nog zo rustig was in haar hoofd. Alle zorgen leken zich een weg te banen buiten haar hoofd wanneer hij haar vast bond of wurgde.

Was dit misschien waar ze altijd naar op zoek was? Haar vorige relaties liepen telkens stuk op een sleur. Terwijl Chloe haar thee verder opdronk zag ze vanuit haar ooghoeken dat hij rechtop was gaan zitten. Zijn blik was verre van zacht en hij leek zelfs wat kortaf. “I want you again, come back to bed”, zei hij. Wankelend liep Chloe naar het bed toe waar hij haar omarmde en insloot met zijn eigen warme lichaam. Ze voelde zijn geslacht tegen haar billen duwen en voor ze het wist was hij weer in haar. Deze keer bedreef hij de liefde. het was zacht en liefkozend. Traag en warm. Zijn kussen waren intenser dan ooit en weer kwam ze klaar. Voor ze samen in slaap dommelden overviel haar een gevoel van verdriet. Maar waarom, dat wist ze niet.

De volgende morgen werd Chloe alleen wakker. Ze greep haar telefoon en zag dat het al 11 uur was. Shit, dik overslapen! Een kattenwasje in de badkamer, een banaan in de tas en gauw naar school. Onderweg kreeg ze een inkomend videogesprek. Hij vroeg zich sarcastisch af of ze nog lag te slapen. “Geen tijd nu, te laat, spreek je later”, typte ze gauw terug. Rond 18 uur ontving ze enkele foto’s van het appartement en een boos gezicht. “You did not make the bed nor cleaned the dishes, what am I gonna do with you?” In eerste instantie maakte dit haar furieus. Wie dacht die gast wel niet dat hij was? “Ik ben verdomme zijn huismeid niet!”, prevelde ze. Toch merkte Chloe dat zijn woorden ook een fysiek effect hadden. Zijn kwaadheid wond haar op. Benieuwd hoe ver ze hier in kon gaan antwoordde ze hem in een berichtje: “Let’s play cards for it and see who wins. If you win the bet you can have my entirely body for half an hour and you can do whatever you want with it”…

#antwerp #dating #lovestory

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven