• Deborah Seymus

Daten in Antwerpen

Een vriendin van me vertelde een tijd geleden haar eigen verhaal, waar gebeurd.

We noemen haar even Chloe. Laatst zaten we samen wijn te drinken. Chloe had een aantal dates achter de rug. Met een expat. Ze had hem leren kennen via Tinder een aantal maanden geleden en de twee schenen vlot te kunnen babbelen. Hun eerste date was sereen verlopen en ze hadden het enkel over toekomstdromen, ervaringen uit het verleden en gedeelde interesses gehad. Een avond babbelen met thee, niet meer dan dat. De expat scheen nogal een stijve hark te zijn. Hij eindigde met een vluchtige, doch saaie afscheidszoen in haar ogen. Niets spectaculair.

De tweede date ging er iets anders aan toe. Ze waren Italiaans gaan eten. Op hun eerste date hadden ze afgesproken om sowieso nog een tweede keer af te spreken. Chloe zag het eigenlijk niet zo zitten en verwachtte een interessante maar sensatieloze avond door te brengen. Tijdens het eten maakte ze met haar manier van eten duidelijk dat ze niet snel geïmponeerd was en lak had aan etiquette. Hij stelde voor te vertrekken en bood haar, voor zijn appartement, aan om te blijven logeren en een kop thee te drinken. Chloe besefte dat het al laat was en ze geen zin meer had in het gedoe met openbaar vervoer. Ze besloot dat het de makkelijkste manier was en ze ‘s morgens op tijd zou vertrekken.

In de keuken warmde hij water op in een pannetje. Bijna automatisch staarde ze naar deze ongebruikelijke manier van thee zetten. “Een waterkoker?”, vroeg ze zich hardop af. “I’m old fashioned miss”, antwoordde hij haar. Chloe plofte op het aanrecht en bestudeerde de vreemde snuiter eens van dichtbij. Hij had een goede kaaklijn. Een krachtig en dominant gezicht. Hij koos voorzichtig zijn woorden, dat was haar al opgevallen. Een aantal keer richtte hij zijn aandacht op haar met een blik, maar zei niets. De mok met thee werd naast Chloe haar billen gezet en hij vroeg haar hoeveel honing ze wou. Met een knikje gaf ze te kennen dat het wel genoeg was. Een halve fles ongeveer. “Honey, i like honey”, grapte ze. Hij scheen het wel te waarderen en draaide zich om. Met een kleine glimlach en een stap dichter bij haar keek hij haar diep in de ogen aan. Minutenlang bleven ze elkaar aanstaren tot Chloe haar ogen neersloeg. “Do you feel uncomfortable when I am watching you?”, vroeg hij. Met een uitdagende blik antwoordde ze dat dat niet het geval was.

En opeens sloeg de sfeer om. Waar eerst rust en sereniteit de kamer vulde werden zijn ogen almaar donkerder en begaf hij zijn gezicht richting het hare. Op een millimeter verwijderd van haar lippen likte hij de zijne en zei met diepe stem: “you have absolutely no idea what I might do to you”.

Chloe had het niet zien aankomen. De keuken stond in vuur en vlam. Verwilderd keek ze hem aan en zei dat ze nog moest douchen. Schijnbaar had ze weinig te willen want in de tijd dat zij een sigaret was gaan roken had hij andere plannen voorzien. Haarfijn legde hij ze uit. “You will go to the bathroom now. Don’t even think about taking your clothes off. I am the only one who takes them off. We will share the bathtub and you will be washed by me. In case you are hesitating don’t try to be stubborn because you will do exactly as i say what you will do.” Geschrokken deinsde Chloe terug.

What. The. Fuck. De expat was geen nerd maar een dominant type! Verbaasd wandelde ze naar de badkamer om deze te gaan inspecteren. Chloe liep binnen in een oase van theelichtjes. Terwijl ze de kamer in zich opnam stond hij ineens achter haar en trok voorzichtig aan haar staart. Hij liet zijn lippen langs haar nek glijden en draaide haar in één ruk om. Begerig wou ze hem terug kussen maar al gauw liet hij merken dat dat niet bij de opties hoorde. Ze beet even speels op zijn lippen. Hij balde zijn vuisten en keek haar aan met verstarde blik. Traag en voorzichtig ontdeed hij haar van de kledingstukken die ze droeg. Elk detail nam hij in zich op. Plots zoende hij haar ruw en wrong zijn tong tussen haar lippen.

Haar keel werd nu dichtgeknepen en hij duwde haar tegen de muur. Weer beet ze op zijn lippen zodra ze de kans zag. “Don’t try this again, miss Chloe, or I will assure you, you’ll regret it.” Nieuwsgierig beet ze nog een keer en harder. Met een draai stond ze nu tegen de muur. Haar mond was dichtgeplakt en ze kon niets uitbrengen. Even vlug als ze daar nu stond voelde ze haar slipje vallen op de grond, en hetzelfde gold voor haar beha. Hij duwde zijn geslacht tussen haar en stootte in één keer naar binnen.

Ze schreeuwde het uit. Het scheen hem niet te stoppen, hij werd er alleen maar harder van. En het vreemde was dat Chloe het niet erg scheen te vinden. Al snel werd duidelijk dat hij te groot voor haar geschapen was en met de minuten die voorbij vlogen schreeuwde ze steeds harder. Tot ze in één klap inzakte. Behendig ving hij haar op, nam haar vast, en zei: “Good girl, it’s time for your bathtub now.”

(wordt vervolgd)

#eerstedate #tweededate #daten #tinder #antwerpen

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven